Wednesday, 3 April 2013

När bitarna faller på plats - Sunken GardenSom jag har funderat och tänkt på hur jag ska få till den före detta ganska omysiga grillplatsen... Norrläge invid bod-väggen. Men med lite kvällssol och med fin utsikt över bäcken. Eftersom tomten lutar och man känner sig lite liten i förhållande till huset just där, har jag hela tiden varit inne på att höja upp platsen... Men så läste jag om "Sunken Gardens" och då föll bitarna på plats! Självklart - vi ska inte höja utan sänka ännu mer! Det kommer bli såå bra. Jag har redan gräva :-)>>Här är några inspirerande bilder från nätet>>... (med mina nyvunna kunskaper från kursen i Digitala bilder har jag förstått att man inte får "låna" andras bilder hursomhelst...)

Och såhär ser det ut hos oss.. Eller såg ut i somras (kanske inte riktigt lika superduper och lika stort och framför allt inte helt klart, men ändå). Man kan nästan inte ana vad som döljer sig bakom rabatten med brandlilja och daglilja eller hur?! Hemmabyggda trädgårdssoffor av maken

Och (såklart) lite blandade kulturväxter pryder platsen än så länge (vackra i skuggform också!).  Ett trädäck och kanske en syrenhäck på det här så... :-)

Hoppas ni andra också får bitarna på plats!


3 comments:

Lövkojan said...

Det där låter som en jättemysig idé, hoppas vi får se bilder:)!

Ha det fint, kram Marie-Louise

Camilla/ Rufft och Sött said...

Jag är så nyfiken på hur ni får det till slut, misstänker det kommer att bli superfint!
Er tomt ligger ju sjukt vackert vid "ån" dessutom!
Nix, inte våra höns. Goa väninnans är det som får modella titt som tätt..
Kul att du börjat blogga igen!
Kramen från oss i skåneland!

Högagärde said...

Det låter bra. När man gör något ska man göra det på riktigt och vända nackdelarna till fördelar. Har man en kall och eländig plats kan man ju alltid bygga ett ishotell som de gjorde i Jokkasjärvi. Men det här låter bättre och visst är det underbart när bitarna faller på plats och allt känns så självklart.

Lycka till.
Kram Elisabeth