Sunday, 25 August 2013

Pool i trädgården
Jag har visserligen sagt att om jag nån gång ska ha en pool i trädgården så ska jag ha en simdamm/baddamm.... Men nu har vi faktiskt införskaffat en helt vanlig (klor)pool utan växter. Det var helt enkelt väldigt varmt och soligt och underbart i sommar!

Inte är den särskilt snygg och placering är helt knasig och väldigt tillfällig i år. Men oohhh så härligt det är att ta ett dopp. Visserligen ganska kallt eftersom vi inte har fixat uppvärmning än, men ändå. Barnen har badat och badat och helt plötsligt är det ingen sak att dyka och doppa huvudet :-) Så vi är helnöjda!

Men trädgårdsdesignern och även snickaren i familjen har lite att göra innan det ser vettigt ut och blir mera praktiskt. Än så länge är minstingen lite för liten att förstå att man ska fråga innan man badar, därför har vi även den supersnygga inhägnaden och får lösa det på något sätt något år till. Men det kommer nog bli riktigt bra när det blir klart. Och vem vet, när barnen blivit lite äldre och vi faktiskt får liiite mer tid över kanske det blir en riktig baddamm istället, drömmen finns kvar.


Tjusiga krokar för blöta badkläder har vi i alla fall. Barnen fick till sin glädje såklart själva dekorera och skriva sina namn, även minstingen som gick igång och började rita lite överallt över hela altanen...

No comments: