Thursday, 24 November 2011

"It´s beginning to look a lot like christmas..."

Först så vill jag hälsa nya följare varmt välkomna! Jag blir lika glad varje gång jag ser en ny följare eller en kommentar :-) Så roligt att ni vill hänga med här - och att jag får chansen att hitta till er!


First: welcome to new followers! I am always glad to see a new follower or a comment :-) And it gives me the chance to find you here in the big cyber space!

 


Som småbarnsmamma är det alltid kul med pyssel som barnen kan/vill vara med på, och om det dessutom är snabbt, enkelt och inte kladdigt så är det ju ännu mer tacksamt :-) Här har vi ägnat oss åt adventspyssel och piffat de nyinköpta hyacinterna med diverse glitter och annat kul. Julrenen fick såklart också vara med och glittra :-)

Önskar er en riktigt mysig Adventshelg!


******************
It is always nice to to be creative and with small children in the house it is even better if it is quick,  easy and doesn't leave the house in a mess  :-) Here we have done some hyacinthe arrangements with lots of glitter and other stuff. Even the christmas reindeer got som glitter :-)


Wish you all a really nice Advent weekend!

8 comments:

Gunilla said...

Ja nu får jag börja tänka jul.
Imorgon så far vi på julmarknaden så kanske det känns lite mera.
Roligt med lite pyssel också.
Utebelysningarna har hängts upp och nu skall allt kollas så att det fungerar. Det blir riktigt fint när det lyser ute nu när det är så mörkt.

Ha en riktigt fin advent
Gunilla

Cika said...

Så fint ni har gjort : ) Jättesöta små hyacinter..och julrenen var både annorlunda och fin. Barnens pynt är ofta i form av tomtar och änglar. En ren är något extra! Hos oss har vi många ljuslyktor gjorda av barnmatsburkar ; )
/Cika

Camilla/Rufft och Sött said...

Hej Annika!
Tack för din kommentar!
Igår när J hade som ondast ville hon att vi skulle prata om sånt vi ska göra före jul, som baka och göra godis. Hon ville tänka på något kul så smärtan inte skulle vara lika påtaglig. Jag blev helt gråtfärdig, men så är det ju, man måste ju försöka hålla modet uppe och det är hon en riktig specialist på!

Så fint ni gjort, myyyys!
Ha en fin helg!
Kram Camilla

The Rosegarden in Malevik said...

Så himla fint,,,,,, :)
å missa nu inte,,,

S
A
T
U
R
D
A
Y


S
H
O
W

O
F
F

de e kul å vara med :)
VÄLKOMMEN :)
Håkan

NinaH said...

Hm... Verkar ha hänt mycket med tekniken i bloggvärlden medan jag varit lite "frånvarande" en tid....! Jag höll knappt på att finna var jag skulle skriva in min kommentar!;-)
Härliga advents-stämnings-bilder! God fortsättning på adventstiden!!

Steve said...

Vackra arrangemang. Dessutom egenhändigt gjorda. Det gillar jag.

Min plats i solen said...

Vilken härlig julkänsla som möter en då man kikar in här hos dig. :) Och jag håller med dig, det är roligt att pyssla tillsammans med barnen. Jag får passa på och njuta allt jag kan av allt pyssel nu för det blir mindre av den varan ju äldre de blir. Men till mammans stora glädje älskar de fortfarande att baka. :)

Ha en fin vecka!

Kram Lotta

Bibbi said...

Sötaste renen:-)
Visst är det kul att dekorera och påta på:-)

Kramen