Thursday, 17 November 2011

Trädgårdsplanering i november

Har lagt till en ny sida här på bloggen Skisser - Sketches (se ovan), här visar jag trädgårdsplaner inför kommande säsonger. Något måste man ju roa sig med såhär i novembermörkret :-) och jag tycker det är jätteskoj att rita och planera både för hand och i SketchUp. Kanske roar det nån annan att kika runt och om inte annat så "måste" det ju bli gjort nu när det står skrivet i cyberrymden. Eller hur? ;-)

I have added a new page to the blog called Skisser - Sketches (see above). I will show some of the projects for coming seasons. I really enjoy planning and drawing both by hand hand in SketchUp. And since it is now in cyberspace, it has to be done, right? ;-)

7 comments:

Cika said...

Fin ny design på din blogg! Ja, visst är det roligt att dröma framåt till nästa säsong så här års!
/Cika

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ said...

Guuu, så duktig du är som ritar upp innan du anlägger...där har jag verkligen något att ta efter!
Trevlig helg,
Lydia

Min plats i solen said...

Vad duktig du är! Jättefina skisser och vilket bra sätt att utmana sig själv och se till att få saker och ting gjorda nu när du har lagt upp dem på bloggen. ;)

Och visst är det roligt att drömma och planera inför kommande säsong nu i november när trädgården ligger i vila. Och tillåta sig att drömma stort. Och smått. ;)

Ha en fin helg kära du och ta hand om dig!

Kram Lotta

Bibbi said...

Hej söta!
Om man ändå vore så klok som du... Själv tänker man hela tiden och har allt så klart men ändå så blir inget som tänkt... Kul med ritningarna, fattar bara inte hur du gör....( Är ju inte lika datateknisk som du;-P ) Kanske man får gå på kurs hos dig och lära sig:-)
Hoppas ni har en härlig lördag!
Kramen

Camilla/Rufft och Sött said...

Skulle vara så kul att kunna skissa som du på datorn. Som jag berättat tidigare så har jag block och lappar överallt... Men det är bara att inse, jag är rätt stökig av mig!
Men som tur är så beror det på vem man jämför med. I helgen hade vi vänner på middag, och då klämmer en av dem ur sig att "ni har det alltid så städat och fint"...VAAA???
Ha det bra!
Kram Camilla

Susie på Stjärnarve said...

Det är så vansinnigt kul med bilder, planer, skisser och ritningar. Ja, kalla det vad du vill - trevligt och ispirerande är det i alla fall när man ser hur andra har tänkt sig! Ursäkta språket, men det är "skitkul"!!!

Steve said...

Ett bra sätt att visualisera sina planer. Vi fick hjälp med detta när vi realiserade vårt trädgårdsprojekt 2009.