Wednesday, 1 August 2012

Inte bara ogräs i rabatterna... Perenner, Vackra blad & blommande buskar

Så roligt att höra att flera av er också tycker om era ogräs :-) Tycker det är en sån befrielse att inte vara irriterad/stressad över att måsta rensa överallt, utan istället njuta av prakten! :-)

Ligger lite efter i bildmassan... ;-) så här kommer bilder från några av blomstren och bladen i juni och juli!!! (jag har ju faktiskt några andra växter förutom kulturväxterna som jag såklart också tycker väldigt bra om :-) )

Juni


Juli

Och jösses - nu är det redan augusti!! 

6 comments:

Landliggeren said...

Ja, tiden går hurtigt. August kom også lidt bag på mig :-)

/Birgitte - som nød din sommerkavalkade og i øvrigt er helt enig i, at kulturplanter har lige så meget ret til at være i haven som de andre blomster.

Högagärde said...

Ja oj vad fort tiden går. Är det en brudslöja den lilla rosa på första bilden.

Lövkojan said...

Så vackert! Det är ju en fantastisk årstid nu, allt är så alldeles överdrivet frodigt :)

Ja, hjälp så fort det går, härliga augusti!

Ha en fin dag, kram Marie-Louise

Kristina Bonander said...

Läste ditt bra och trevliga inlägg om "ogräs". Bra att du lyfter fram dem. Vallört och kriskål är mina favoriter. Har faktiskt satt en vallört i trädgårdslandet! Kanske kommer jag att ångra mig en dag när den tar överhanden men just nu tycker jag bara att den är hur härlig som helst med sin växtkraft!

Ha det gott
Kristina

Min plats i solen said...

Samma visa varje år, när det blir augusti blir jag alltid lika förvånad över att juni och juli gick så vansinnigt fort. Men det blir väl så när man njuter och det är verkligen en tid att njuta just nu.

Hoppas att du har det gott och njuter av härliga sommardagar? :)

Kram Lotta

Susie på Stjärnarve... said...

Njae, jag är väldigt hatiskt mot mitt ogräs faktiskt! Det kopnstiga är att när jag bodde i Stockholm så gnällde jag över maskrosorna i gräsmattan, nu skulle jag var överlycklig över så lite ogräs!!